>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кучука чекають у Білорусі

Сам тренер наразі про такий варіант не думав

Кучука чекають у Білорусі
Фото: shakhtar.com

Колишній головний тренер київського "Арсеналу" і московського "Локомотива" Леонід Кучук є одним із претендентів на пост наставника збірної Білорусі (опонента України у відборі на Євро-2015), повідомляє pressball.by.

Ця посада стала вакантною після відходу у відставку Георгія Кондратьєва. Самого Кучука цієї осені звільнили з "Локомотива", причому за дострокове розірвання контракту він сподівається отримати близько 5 мільйонів євро.

"Наразі нічого не можу сказати з приводу того, погодився б чи ні очолити збірну Білорусії. Взагалі ще не думав про такий варіант", - повідомив Кучук.

Зазначимо, що згідно з опитуванням популярного білоруського порталу football.by більшість уболівальників хочуть бачити на чолі збірної саме Кучука - за нього висловилися 39% опитаних. Друге місце посів Віктор Гончаренко, який нині працює наставником "Кубані" (16,1%). Також в числі претендентів називалися Бернд Штанге (10,8%), Анатолій Байдачний (7,3%), Едуард Малофєєв (5,3%), Олег Кононов (2,9%), Сергій Боровський (2,8%) та Анатолій Юревич (2,7%).

Нагадаємо, збірна Білорусії виступає в одній групі відбіркового турніру Євро-2016 з командою України. У трьох матчах відбору на Євро-2016 наші сусіди набрали всього 1 очко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram