>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бринзак: сестер Семеренко та Джиму наздоганяє перспективна молодь

Україна готується дати бій лідерам світового біатлону

Бринзак: сестер Семеренко та Джиму наздоганяє перспективна молодь
Фото: www.biathlon.com.ua

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про причини, чому на відкритому чемпіонаті Білорусії в Раубічі жіноча збірна України була представили не першим складом.

"Валя Семеренко та Юлія Джима приїхали разом із командою, тренуватися в Раубічах, але обидві хворіли, і через пропуски не знайшлося часу для швидкісної роботи. Вона зазвичай передує стартам, тому обидві вирішили не виступати.

Віта Семеренко ще не приступала до тренувань, у неї виникли проблеми зі здоров'ям. З'явившись на одному зборі, на наступний вже не приїхала. Зараз складно прогнозувати ситуацію з її майбутнім. Начебто Віта збирається виїхати на перший сніг, в такому разі вона зможе підготуватися лише до чемпіонату світу.

Але особливих хвилювань немає: Бурдига цілеспрямовано йде до зими, на хорошій хвилі провела гонки чемпіонату Абрамова, їх наздоганяє молодь. Ми дамо бій лідерам світового біатлону: і норвежкам, і німкеням, і росіянкам, і білорускам. У всякому разі, намагатимемося", - цитує слова Бринзака "Спортивна панорама".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram