>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дедишину дали два тижні для вибачень перед ФФУ

Гендиректора "Карпат" викликали до Києва

Дедишину дали два тижні для вибачень перед ФФУ
Игорь Дедышин
Фото: www.sport-express.ua

Сьогодні відбулося засідання Комітету етики та чесної гри Федерації футболу України. У засіданні взяв участь генеральний директор львівських "Карпат" Ігор Дедишин.

Члени комітету розглянули справу за ситуації, яка склалася після висловлювань Дедишина в інтерв'ю на офіційному сайті ФК "Карпати" від 14 червня 2014 року, в якому він звинуватив ФФУ у несвоєчасній компенсації клубу 75 тисяч швейцарських франків за рішенням Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

У листі, адресованому Комітету етики та чесної гри ФФУ, Дедишин зазначив, що ще не володів на той момент оновленою інформацією про грошову компенсацію, і висловився необачно. Комітет постановив дати Дедишину двотижневий термін для його звернення до футбольної громадськості з публічним вибаченням на адресу ФФУ.

Крім того, генеральний директор "Карпат" протягом цього терміну має надати документальні докази застосування "подвійних стандартів" (з матеріалу інтерв'ю від 14 червня 2014 року) у роботі ФФУ щодо львівського клубу.

Нагадаємо, півтора тижні тому Дедишин в ефірі програми "Профутбол" звинуватив ФФУ в корупції. Пізніше на офіційному порталі львів'ян з'явилося звернення до МВС та прокуратури з вимогою провести люстрацію в українському футболі.

У відповідь функціонери ФФУ заявили, що "Карпати" мають борги перед футболістами, а Дедишина за такі висловлювання можуть дискваліфікувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram