>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер "Порту": прилетіли в Україну за перемогою

Гостям сьогодні не допоможуть Куарежма і Каземіро

Тренер "Порту": прилетіли в Україну за перемогою
Фото: ФК "Шахтер"

Сьогодні у Львові відбудеться матч 2 туру ЛЧ "Шахтар" - "Порту". Головний тренер португальської команди Хулен Лопетегі заявив, що його вихованці гратимуть лише на перемогу:

"Команди знають один одного, оскільки раніше вже зустрічалися. Ми вивчали "Шахтар", його стиль і сильні якості - тепер подивимося, як це допоможе нам у грі. "Порту" - великий клуб, який завжди грає на перемогу. Ми не вийдемо на поле з думками про нічию, наша мета - три очки. З українськими командами завжди важко грати - не тільки на виїзді, але і в Португалії. Однак, сподіваюся, ми доведемо, що сильніші.

Не думаю, що "Шахтар" щось втратить через те, що грає у Львові, а не в Донецьку. Знаю, що їх чудово прийняли в цьому місті, і вболіватимуть дуже сильно. Тож "Шахтар" все одно відчуватиме себе вдома. Ми не боялися їхати в Україну, навіть думок таких не було. У будь-якому разі, зараз ми бачимо, що навколо абсолютно безпечно.

Ми наразі не прикидаємо, скільки очок потрібно набрати, щоб посісти перше місце в групі. Ми зосереджені на завтрашній грі. Головне - виграти у "Шахтаря", а потім поговоримо про шанси в групі. Ми подумаємо, як нам замінити травмованого Каземіро. Але у нашій команді багато хороших гравців, тому я впевнений, що ми знайдемо рішення".

Нагадаємо, в першому турі "Порту" розгромив БАТЕ (6:0), а "Шахтар" зіграв внічию з "Атлетіком" (0:0).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram