>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Франція здобула другу велику перемогу на ЧС

Хто зупинить машину Дешама?

Збірна Франції блискуче почала мундіаль. Вихованці Дідьє Дешама на старті ЧС здобули дві великі перемоги. Спершу розбивши Гондурас, в п'ятницю "Ле Блез" розгромили міцну Швейцарію.

"Нейтрали" пропустили 5 м'ячів! Адже в останніх офіційних матчах команда старого лиса Хітцфельда пропустила лише 2 голи! Але проти молодої завзятої команди Дешама дисципліновані швейцарці виявилися безсилими. Зазначимо, що Дідьє зумів здивувати свого опонента. Наставник Франції залишив на лавці запасних Погба. Замість Поля у стартовому складі вийшов Олів'є Жиру. І саме ці двоє фактурних нападників, Жиру і Бензема (розташовувався трохи глибше), загнали оборону Швейцарії в глухий кут.

Жиру і Бензема знайшли спільну мову
Фото: EPA/UPG
Жиру і Бензема знайшли спільну мову

Результат зустрічі вирішили заздалегідь ще в першому таймі. Жиру, Матюїді (передача від Бензема) і Вальбуена (пас Жиру) забили по разу. При цьому Бензема не реалізував пенальті! У другому таймі побиття продовжилося. Франція, забивши ще двічі, зупинилася і дозволила супернику підсолодити пігулку - 5:2.

Оттмара Хітцфельда так давно не били
Фото: EPA/UPG
Оттмара Хітцфельда так давно не били

В іншому матчі групи Еквадор здобув вольову перемогу над Гондурасом.

Таким чином, в активі Франції 6 очок, Швейцарія і Еквадор набрали по 3 очки, Гондурас - 0. У третьому турі Франція зустрінеться з Еквадором, а Швейцарія з Гондурасом.

Фото: EPA/UPG

Швейцарія - Франція 2:5

Голи: Джемайлі, 81, Джака, 86 - Жиру, 17, Матюїді, 18, Вальбуена, 40, Бензема, 67, Сіссоко, 72

Гондурас – Еквадор 1:2

Голи: Костлі, 31 - Еннер Валенсія, 34, 65

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram