>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Команди з Гельсінкі, Сочі і Тольятті поповнять КХЛ

А от народний "Спартак" піде з неї

Команди з Гельсінкі, Сочі і Тольятті поповнять КХЛ

Три нові клуби поповнять Континентальну хокейну лігу. Йдеться про "Йокерит" (Гельсінкі), "Ладу" (Тольятті ) та клуб із Сочі. Про поповнення заявив президент ліги Олександр Медведєв:

"Список учасників турніру на наступний сезон формуємо до кінця квітня. У нас є заявка від "Лади" і заявка команди із Сочі. Я вже отримав підтвердження від Краснодарського краю, що бюджет на участь клубу має. Сьогодні обговорювали, як формувати команду. Буде драфт розширення - ця система успішно спрацювала з "Адміралом". Про вступ клубу із Сочі, "Лади" та "Йокерита" в КХЛ наступного сезону вже можна говорити як про факт".

"Йокерит" наприкінці червня 2013-го був куплений російськими бізнесменами братами Ротенбергами і Геннадієм Тимченком. У Фінляндії ця подія спричинила резонанс. Фанати "Йокерита" принесли поминальні свічки і квіти до дверей Залу слави клубу.

Тольяттінську "Лада" вважали однією з найсильніших команд Росії в 90-ті роки. Команда неодноразово вигравала національну першість, але через фінансові проблеми не могла виступати в КХЛ і грала в нижчих лігах.

Зазначимо, що московський "Спартак", імовірно, покине КХЛ. Клуб не має спонсора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram