>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов: відчуваю свіжість і впевнений у своїх силах

Українець - справжній звір

Долгополов: відчуваю свіжість і впевнений у своїх силах
Фото: EPA/UPG

Півфіналіст Мастерсу в Індіан-Уеллсі Олександр Долгополов (де-юре все ще 31-й у світі) поділився враженнями від перемоги над Мілошем Раонічем (11-й), а також прицінився до вирішальних матчів.

"Мені вдалося зіграти дуже швидко. Задоволений цим фактом. Також я добре зіграв на прийомі - набагато краще, ніж зазвичай у матчах проти Мілоша. Він чудово подає, тож я радий, що зміг нейтралізувати його головний козир.

Останні три тижні я грав на дуже пристойному рівні. Я досі відчуваю свіжість і перебуваю у чудовій формі. Я впевнений у своїх силах. За цей час мені вдалося обіграти низку дуже сильних суперників, тож чому б не задуматися ще про кілька перемог.

У півфіналі просто вийду на корт і намагатимусь показати свій найкращий теніс. У будь-якому разі це буде складний матч. Тут не залишилося легких суперників", - цитує Долгополова офіційний сайт АТР.

Додамо, що суперником нашого гравця стане не хто-небудь, а сам Роджер Федерер. Обидва гравці зараз перебувають у прекрасній формі.

Зазначимо, що Долгополов в лютому-березні шість разів обігрував представників ТОП-20. Зокрема Рафу Надаля (1-й), Давида Феррера (4-й) і двічі Фабіо Фоньїні (14-й).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram