>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Претенденти на гроші Ахметова після новини на LB.ua злякалися

Краматорський "Авангард" не хоче в Прем'єр-лігу.

Претенденти на гроші Ахметова після новини на LB.ua злякалися
Фото: fc-avangard.com.ua

Десять днів тому на нашому сайті вийшла новина "Ахметов хоче ще одну "свою" команду в Прем'єр-лізі".

Мова йшла про те, що якщо дебютант першої ліги "Авангард" продовжить грати в тому самому дусі і піде на зимову перерву в ТОП-5, то наступного року команда зможе розраховувати на фінансове підживлення і їй за мету буде поставлено пробитися до Прем'єр-ліги .

Але відразу після цього футболістів "Авангарду" ніби підмінили. Вони з наскоку програли домашній матч - "Полтаві", та ще й забили в свої ворота. А вчора краматорчани допомогли "Оболоні" вшосте поспіль зіграти внічию. Гості першими відкрили рахунок, але пропустили у відповідь за три хвилини до кінця основного часу і за дивних обставин - після подачі кутового захисники Краматорська забагато дозволили Тарасу Дураюю.

"Авангард" мав шанс вирвати перемогу, але в підсумку - всього лише 1:1.

Такі метаморфози в грі команди можуть пояснюватися просто: частина гравців вирішила, що позбудеться місця в складі вже взимку, інша подумала, що така сама доля спіткає їх наступного літа. Адже під серйозні завдання потрібні і такі самі виконавці. Тому краще зіграти на випередження і відбити у потенційного інвестора будь-яке бажання вкладати свої гроші в клуб.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram