>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хей: "Кличко не дурний. І розуміє, що єдиний, хто його поб'є - це я"

Девід ніяк не вгамується.

Хей: "Кличко не дурний. І розуміє, що єдиний, хто його поб'є - це я"
Фото: boxingnews24.com

Девід Хей усе ще сподівається на зустріч із Віталієм Кличком на рингу. Британський боксер вважає, що наступного року, після перерви, пов'язаної з політичною діяльністю, Віталій Кличко проведе поєдинок проти нього.

"На мою думку, наступного року він якоїсь миті захоче ще раз вийти на ринг, і він буде хотіти великого бою, - цитує Хея Sky Sports. - Я найкращий суперник для такого бою, і він знає це. Він не дурний. WBC не буде проти цього бою, вони розуміють, що я єдиний, хто може кинути йому справжній виклик. Що йому дадуть поєдинки проти хлопців, схожих на Мануеля Чарра? Він не мав супербою. Найважливіший у його кар'єрі бій - це поєдинок проти Леннокса Льюїса, і він його програв. Окрім нього, він не мав жодного великого бою, тільки суперників, про яких було заздалегідь відомо, що він їм програти не може".

За словами Хея, поєдинок за титул WBC - це єдине, що йому цікаво в боксі. "Я дійсно мордую своє тіло на тренуваннях, щоб зробити бій легким, - розповів британець, - і я не хотів би робити це заради чогось менш важливого, ніж головний приз у спорті. Заради титулу WBC я не шкодуватиму себе і робитиму все, що повинен робити. Інші титули мене не цікавлять". Хей також зазначив, що, по суті, всі основні умови поєдинку з Кличком уже узгоджені, коли він бився з Володимиром Кличком, і він згоден на них і цього разу. "Бій уже узгоджено, контракти укладено: гроші, їх розподіл, і все інше, - сказав Хей. - Нам не потрібен новий контракт. Я повинен провести матч-реванш із Віталієм чи Володимиром, вони самі вирішать, із ким, потім ще один бій з одним із них".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram