>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Габріелян: "Віталію Кличкові час йти у відставку. Інакше опиниться в горизонтальному положенні"

Відомий тренер радить Віталію піти красиво, а Олександру - не поспішати.

Габріелян: "Віталію Кличкові час йти у відставку. Інакше опиниться в горизонтальному положенні"
Фото: EPA/UPG

Колишній наставник екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Миколи Валуєва, заслужений тренер Вірменії Манвел Габріелян поділився думкою про бій Повєткін - Рахман і готовність російського суперважкоатлета до зустрічі на рингу з братами Кличко.

"Суперником Повєткіна був однораундовий мішок. Тільки не треба заявляти, що "ми перемогли нокаутом" - Хасима на ринзі не було, були тільки його ім'я і прізвище. І не треба після цього стрибати відразу на Кличка - рано ще.

Удар у Сашка став, як раніше, - різкий, миттєвий, але він сам ще не налагоджений, треба знайти дефектну запчастину в механізмі. Я впевнений, що Кості Цзю, його нинішньому тренеру, це вдасться. Я бачив роботу Тедді в бою з Чагаєвим, бачу роботу Цзю в бою з Рахманом, але цього наразі мало, щоб виходити на Володимира. Кличко таких "повєткіних" побив 50 штук. Піднімайтеся поступово, боксуйте з сильними суперниками, а не мішками. Можна навіть з Віталієм Кличком - він не такий сильний, як Володимир.

Віталію треба йти у відставку: він став пропускати удари, ноги йому заважають, робить якісь новачкові рухи, коли на нього нападають.... Час гідно закінчити кар'єру. Він хоче провести бій з Хеєм за гарні гроші? Такий бій для Віталія погано закінчиться. Хей зловить його на удар, а багаж Віталія закінчився. Повєткін теж виграє у Віталія достроково. Одна вибухова атака - і все буде як з Рахманом: Кличко прийме горизонтальне положення".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram