>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Греція - Чехія: Напередодні

Вівторок, Вроцлав, стадіон Міський, 19:00, арбітр Стефан Ланнуа (Франція).

Пряма трансляція на Першому національному та ТК Футбол.

Греція - Чехія: Напередодні
Фото: EPA/UPG

Збірна Греції чудово провела другий тайм поєдинку проти Польщі, і напевно Фернанду Сантуш у виборі складу братиме за основу тих, які завершували матч першого туру. Та ось тільки проблема португальця в тому, що догравали його підопічні в меншості. Ну не виходити ж з першої хвилини в меншості...

Ясна річ, не зіграють основні на старт турніру центрбеки команди Авраам Пападопулос і Папастатопулос. Перший уже завершив виступ на Євро через травму, а другого було видалено. Однак добре себе проявила зв'язка Кірьякоса Пападопулоса і Кацураніса, який відійшов назад. Імовірно, Сантуш не стане повертати Кацураніса до півзахисту на користь Малезаса, а підшукає новий варіант у середині поля.

В атаці точно буде зроблено вибір на користь Салпінгідіса і, можливо, Форнтуніса. Та ось тільки кожен з тріо основних гравців атаки відіграв настільки вдало, що залишити хоча б одного з них буде важко. Ризикнемо припустити, що це буде Гекас.

Що й казати про Міхала Білека, команда якого просто препогано зіграла проти Росії. Тут рішення можуть бути найнесподіванішими. Хоча чеська преса припускає відсутність кардинальної перетасовки складу. Адже зіграли Кадлець або Плашил погано, але навряд чи в резерві є майстровитіші гравці.

Очікується вихід з перших хвилин Хюбшмана в середині поля, переведення Кадлеця до центру оборони (такий варіант спочатку Білек думав використовувати) на користь Лімбрескі на лівому фланзі. Можливо, буде новий гравець і в атаці.

Найголовніше для чехів інше - знайти свою гру. Проти Росії команда практично нічого не змогла показати, і тепер потрібно за рахунок внутрішніх резервів провідних гравців знаходити вихід із ситуації.

Греція (орієнтовний склад): Халкіас - Торосідіс, К.Пападопулос, Кацураніс, Холебас - Маніатіс, Карагуніс, Фотакіс - Салпінгидіс, Гекас, Фортуніс

Чехія (орієнтовний склад): Чех - Селассіє, Сівок, Кадлець, Лімбрескі - Хюбшман - Їрачек, Плашил, Росицьки, Піларж - Барош

Дискваліфіковані: Папастатопулос (Греція)

Травмовані: А.Пападопулос (Греція)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram