>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блан: не розчарований результатом, але не можна сказати, що задоволений

Головний тренер збірної Франції Лоран Блан після нічиєї 1:1 зі збірною Англії у стартовому матчі групи D Євро-2012 наголосив, що його підопічні могли зіграти краще.

Блан: не розчарований результатом, але не можна сказати, що задоволений
Фото: EPA/UPG

"Я не розчарований результатом сьогоднішнього матчу, але й не можна сказати, що задоволений. Можна було зіграти краще, і зараз я почуваюся так само, як, напевно, почуваються англійці. Суперник добре почав і здорово грав перші 20 хвилин, відзначившись голом. Нам, своєю чергою, потрібен якийсь час для того, щоб знайти свою гру. Ми забили гол перед перервою, слідом могли забити другий, крім того, мали можливості для взяття воріт у другому таймі.

Радий, що ми не програли, здобули очко, але нам слід було виграти цей матч. Я не думаю, що Англія домінувала на полі, але суперники мали кілька шансів. Повторюся, англійці дуже сильно почали. У наступних матчах, я сподіваюся, ми будемо грати так, як захочемо, з перших хвилин.

Я задоволений обороною збірної Франції. У другій половині матчу наша команда додала, почала діяти жорсткіше й агресивніше. Часом не вистачало темпу, але протягом матчу все владналося.

Ще раз скажу, ми трохи розчаровані. Франція загалом грала краще. Але це був перший матч турніру проти кращої команди групи, і було дуже важливо виступити вдало. Ми зробили достатньо, щоб перемогти збірну Англії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram