ГоловнаСуспільствоВійна

Внаслідок бомбардування ворожою авіацією Сумщини загинуло 9 людей, зокрема діти (оновлено)

Суми та прилеглі райони постійно потрапляють під бомбардування.

Внаслідок бомбардування ворожою авіацією Сумщини загинуло 9 людей, зокрема діти (оновлено)
Фото: ДСНС

Протягом минулої доби ситуація на Сумщині залишається складною. Суми та прилеглі райони постійно потрапляють під бомбардування. Артилерія накриває міста та селища вогнем. На це вказує глава Сумської ОДА Дмитро Живицький у звіті за минулу добу. 

Охтирка

Місто накрила ввечері артилерія. Удар припав на житлові квартали та вже до того зруйновану російськими авіабомбами ТЕЦ. Інформація оновлюється, працюють усі аварійні спецслужби.

Тростянець

Єдине місто в області, яке лишається під окупацією російських військ. Місцева влада каже, що робить усе для забезпечення життєдіяльності міста.

"Сьогодні відбулась жорстка розмова з головою громади. Юрій Бова запевнив, що всі заступники перебувають на своїх місцях і працюють. Також голова громади запевнив, що забезпечує життєдіяльність міста", - повідомив Живицький.

Сумський район

Удень чотирьох бійців втратила місцева тероборона в нерівному бою з ворогом. А після 23 години на місто і район російські ворожі літаки скинули авіабомби. 

"Влучення в житлові квартали міста Суми знищило і пошкодило будинки, постраждали люди. Є загиблі і травмовані, рятівники працюють на місцях. Серед постраждалих - діти", - зазначив Живицький.

Оновлення. У ДСНС повідомили, що в Сумській області внаслідок авіаційного удару по місту загинуло 9 осіб (з них 2 дитини), травмовано 8 осіб (з них 1 дитина), врятовано 1 особу та зруйновано 7 приватних житлових будинків. Від ДСНС залучалося 32 особи та 6 од. техніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram