ГоловнаСуспільствоВійна

Між Харковом і Сумами розчинили величезне оперативне угруповання росіян, – Арестович

«Російська армія не сильна, вона просто довга. Ми їх потихеньку, як салямі, з'їмо»

Між Харковом і Сумами розчинили величезне оперативне угруповання росіян, – Арестович
Фото: Міноборони України

Між Харковом і Сумами росіяни формували величезне угруповання військ, що мало йти на Київ. Однак його більше немає.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович, повідомляє Liga.net

«Розчинили між Харковом і Сумами величезне оперативне угруповання. Його тепер немає. Частково вбито, частково перекинуто під Харків і там зупинено, частково відійшло та зализує рани», – сказав він.

Олексій Арестович також зазначив, що оперативні можливості РФ дуже далекі від масованих бомбардувань і фінальних штурмів, якщо не штурмів узагалі.

За його словами, за останню добу російські війська практично не просунулися: на Харківщині їх вибили з Чугуєва, б'ють їх під Миколаєвом, під Києвом їх накривають артилерією – за 10 днів війська РФ не пройшли маленькі передмістя, Бучу та Гостомель.

«Не треба боятися. Російська армія не сильна, вона просто довга. Ми їх потихеньку, як салямі, з'їмо», – переконаний Арестович.

Нагадаємо, станом на ранок понеділка, 7 березня, противник продовжує наступальну операцію проти України. За інформацією Генерального штабу, Збройні сили України здійснюють оборонну операцію на всіх напрямах висування противника. 

За час повномасштабної війни проти України Росія втратила 290 танків і 50 ракетних систем залпового вогню. Втрати особового складу – приблизно 11 000 окупантів

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram