ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі побили бійця "Азова", він у комі

Віськовослужбовець приїхав у короткострокову відпустку із зони проведення ООС. 

У Запоріжжі побили бійця "Азова", він у комі
Фото: facebook.com/dovgyj

У Запоріжжі побили бійця батальйону "Азов", який зробив зауваження хлопцю, котрий чіплявся до дівчат. Потерпілий у тяжкому стані.

Про це повідомляє поліція Запорізькій області.

"21 липня близько 23:55 до Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з 5-ї міської лікарні про те, що від одного з торговельних центрів міста до них доставили місцевого жителя 1991 року народження з травмами голови. На теперішній час стан здоров’я потерпілого залишається стабільно важким, чоловік у комі", - йдеться в повідомленні.

Для з’ясування обставин події правоохоронці опитали свідків, вилучили та переглянули записи з камер відеоспостереження.

Встановлено, що потерпілий - військовослужбовець, який прибув до Запоріжжя в короткострокову відпустку із зони проведення Операції Об’єднаних сил. Біля продовольчого супермаркету він зробив зауваження молодику, який чіплявся до дівчат. Це спричинило конфлікт, і агресивний чоловік завдав потерпілому ударів по голові, після чого той знепритомнів. Правопорушник з місця події втік.

Поліція встановила особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий житель Запоріжжя 1991 року народження. Його затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Як повідомили у фейсбуці побратими бійця, постраждалий - Олег Черевко. Його прооперували, вивели трубку для виведення рідини з мозку. Стан стабільний, тяжкий.

Нагадаємо, у лютому в Києві побили колишнього гравця молодіжної збірної з хокею і ветерана АТО Миколу Ворошнова за зауваження про порушення ПДР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram