ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі загинув український військовослужбовець, ще один отримав поранення

Окупанти 9 разів порушували режим тиші.

На Донбасі загинув український військовослужбовець, ще один отримав поранення
Фото: www.0629.com.ua

За минулу добу, 21 липня, збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Унаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець, ще один воїн отримав поранення.

Про це інформує пресцентр командування Об'єднаних сил.

У ранковому зведенні зазначається, що неподалік Новотошківського противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, а поблизу Кримського - з 82 мм мінометів, гранатометів і кулеметів. Біля населеного пункту Хутір Вільний агресор теж застосував великокаліберні кулемети та автоматичні станкові гранатомети.

По українських захисниках неподалік Гнутового ворог двічі відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм і гранатометів. З великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем агресор двічі обстрілював опорні пункти українських військових поблизу Павлополя. Також окупанти вели вогонь з озброєння БМП по українських воїнах біля Лебединського, а поруч з Водяним задіяли станкові протитанкові гранатомети.

Учора ми повідомляли, що двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення неподалік Павлополя Волноваського району Донецької області. Згодом у командуванні ОС повідомили, що  один із поранених бійців помер у лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram