ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Українські військові не постраждали.

Бойовики 16  разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі. Під час обстрілів військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об'єднаних сил у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано вісім обстрілів: двічі неподалік Невельського - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, двічі біля Гнутового - з мінометів калібру 82 мм озброєння БМП-1 і великокаліберних кулеметів, поблизу Водяного, що на Приазов'ї, і Красногорівки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, неподалік Мар'їнки - зі стрілецької зброї, біля Харчовика - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності угруповання "Північ" супротивник здійснив теж вісім обстрілів: п'ять разів біля Золотого-4 (за межами ділянки розведення) - з автоматичних гранатометів, РПГ і стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів включно, поблизу Луганського - з АГС, неподалік Попасної - зі стрілецької зброї, біля Майського - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

З початку поточної доби проросійські бойовики обстріляли позиції Об'єднаних сил неподалік Луганського з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше командування ООС оприлюднило детальну процедуру розведення сил, про яку домовилися на переговорах у Мінську 1 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram