ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція посилить патрулювання поблизу храмів у Новорічні і Різдвяні свята

Зараз поліція вже працює в посиленому варіанті несення служби.

Поліція посилить патрулювання поблизу храмів у Новорічні і Різдвяні свята

Поліція почне чергувати поблизу храмів та місць проведення релігійних служб під час проведення Новорічних і Різдвяних свят.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, правоохоронці вже почали підготовку до забезпечення громадської безпеки та правопорядку під час проведення Новорічних і Різдвяних свят.

"Зараз вже починаються святкові дні, тому особлива увага поліції повинна бути зосереджена на місцях святкування і відпочинку громадян. Наше головне завдання - це дотримання правопорядку без винятку, особливо під час Новорічних і Різдвяних свят", - зазначив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич під час тематичної наради.

Також було обговорено питання забезпечення безпеки дорожнього руху. Повідомляється, що поліція посилено патрулюватиме траси міжнародного і національного значення в напрямку західних областей.

Зараз поліція вже працює в посиленому варіанті несення служби.

Як повідомлялося, для забезпечення порядку на вулицях Києва під час проведення Об'єднавчого собору 15 грудня залучили близько чотирьох тисяч правоохоронців. Екстрених ситуацій зафіксовано не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram