ГоловнаСуспільствоПодії

Рівненські патрульні затримали порушника зі стріляниною і гонитвою

Увесь час у салоні були його дружина і маленька донька.

Увечері 18 грудня рівненським патрульним довелося застосувати табельну зброю для затримання злісного порушника правил дорожнього руху.

Погоня почалася на Льонокомбінатівській вулиці на околиці Рівного, йдеться на сайті поліції.

Mercedes-Benz ML430 під керуванням 42-річного чоловіка з Хмельницької області рухався з вимкненими фарами, не зупинився на вимогу поліцейських і почав їхати по дорозі Київ - Чоп.

Поліцейські перекрили трасу в селі Горбаків за 20 кілометрів від Рівного, але втікач розвернувся і помчав назад по зустрічній смузі.

Біля Рівного поліцейські знову перекрили йому дорогу. Водій об'їхав перешкоду, зіткнувшись по дорозі з патрульним автомобілем Mitsubushi Outlander, який їхав на підмогу.

Близько 23-ї години патрульні наздогнали порушника на Басовкутській вулиці. Водій Mercedes спробував зіштовхнути службовий Mitsubushi Outlander з дороги, в результаті чого обидві машини вилетіли в дорожню огорожу.

Це не зупинило порушника, і він почав рухатися на поліцейських задом. Тільки коли вони відкрили вогонь по колесах автомобіля, водій зупинився.

Фото: rv.npu.gov.ua

Фото: rv.npu.gov.ua

З'ясувалося, що весь цей час у салоні перебували його 38-річна дружина та маленька донька. Пояснити свій учинок водій не зміг. При ньому знайшли пневматичні пістолет і гвинтівку.

Під час погоні і затримання були травмовані троє поліцейських і пошкоджені два службові автомобілі. За опір поліцейським йому загрожує штраф від 15 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт до 6 місяців, обмеження волі терміном до 4 років або позбавлення волі до 2 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram