ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом під час занять обвалився дах недавно побудованого спорткомплексу

Усередині перебувало близько 30 дітей, вони встигли залишити будівлю.

Під Києвом під час занять обвалився дах недавно побудованого спорткомплексу
Фото: facebook.com/zhdanovihor

У місті Вишневе Київської області через снігопад вранці, 1 грудня, обвалився дах недавно побудованого спортивного комплексу під час занять. Постраждалих немає. Про це повідомив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

"На щастя, ніхто не постраждав. Завдяки швидкій реакції тренерів, спортсменів, які саме в цей час займалися художньою гімнастикою, встигли евакуюватися з приміщення", - написав Жданов на своїй сторінці в Facebook.

На момент обвалення в будівлі перебувало близько 30 дітей з викладачем, пише Інформатор.

“Чоловік, дитина якого який ходить на секцію дзюдо в цьому залі, розповів, що на момент події заняття проводилися в двох залах - в одному хлопчики займалися дзюдо, а в другому дівчатка вивчали танці. Більше постраждав другий зал - під уламками купа пошкодженого обладнання. Але на щастя, всі діти зараз в безпеці", - йдеться в публікації.

Спорткомплекс був побудований навесні цього року.

Територію оточила поліція, на місці працюють рятувальники. Також на місце події виїхав заступник міністра молоді та спорту Микола Даневич.

"Працюємо спільно з адміністрацією спорткомплексу і місцевою владою над детальним аналізом причин та наслідків обвалу даху і узгодження подальших кроків в ситуації", - зазначив міністр молоді та спорту.

Нагадаємо, раніше в Броварській школі під час уроків обвалилося бетонне перекриття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram