ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців

Бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню.

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 19 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті троє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях ЗСУ в районі населених пунктів Щастя, Кримське, Попасна, Шуми, Піски, Мар'їнка, Тарамчук, Красногорівка, Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське і Широкине.

У районі опорного пункту військових біля Водяного, на Маріупольському напрямку, застосували міномети калібру 120 мм, гранатомети і стрілецьку зброю. Позиції Об'єднаних сил у районі Кримського і Широкиного обстрілювали з мінометів 82-го калібру, а поблизу Щастя вів вогонь снайпер.

За даними української розвідки, вісім бойовиків знищено і ще двоє поранені.

З початку поточної доби бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли позиції військових біля Новотроїцького.

Нагадаємо, перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявив, що військову частину конфлікту на Донбасі можна припинити за годину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram