ГоловнаСуспільствоПодії

У Керчі госпіталізували ще одного постраждалого під час теракту

Всього постраждали 46 людей: 10 осіб - у важкому стані, троє - крайня ступінь тяжкості.

У Керчі госпіталізували ще одного постраждалого під час теракту
Фото: EPA/UPG

Ще одного постраждалого під час теракту в Керченському політехнічному коледжі госпіталізували сьогодні, 20 жовтня, після того, як він звернувся до лікарів. Про це пише Интерфакс.

Як повідомляється, у 16-річного хлопця - травми легкого ступеня.

Крім того, в зв'язку з ускладненнями у двох постраждалих дітей в окупований Крим на консиліум терміново вилітає керівництво МОЗ РФ, Федерального медико-біологічного агентства (ФМБА) і дитяча реанімаційна бригада.

"За результатами консиліуму буде прийнято рішення про необхідність евакуації пацієнток в одну з провідних клінік Росії", - йдеться в повідомленні.

Решта пацієнтів, які постраждали в результаті стрілянини в Керчі, "перебувають в стабільному стані, без негативної динаміки", пише агентство.

Згідно з інформацією Міністерства охорони здоров'я РФ, станом на 10 ранку 20 жовтня в медустановах перебуває 46 постраждалих, з них 25 дітей.

"З усіх госпіталізованих: три пацієнта залишаються в стані крайнього ступеня тяжкості (НДІ невідкладної дитячої хірургії та травматології), в важкому ступені - 10 осіб, середньому ступені тяжкості - 32 людини", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18-річний учень коледжу Владислав Росляков 17 жовтня влаштував вибух і відкрив стрілянину з рушниці в політеху, після чого наклав на себе руки. Жертвами трагедії стала 21 особа, включаючи стрілка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram