ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом розбився автобус з акторами "Дизель шоу" (оновлено)

Актриса Марина Поплавська загинула, ще четверо отримали важкі травми.

Під Києвом розбився автобус з акторами "Дизель шоу" (оновлено)
Фото: Нацполиция Киевской области

Під Києвом вранці 20 жовтня відбулася смертельна ДТП за участю автобуса, в якому їхали актори "Дизель шоу". Про це повідомляє dtp.kiev.ua

Аварія сталася близько 6 ранку біля с. Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ-Чоп.

"Сталося зіткнення автобуса "Неоплан" з вантажним автомобілем. В результаті ДТП загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська", - йдеться в повідомленні.

Тіло загиблої направлено в морг. Ще четверо акторів отримали важкі травми. Вони доставлені в лікарню.

"Спідометр застиг на 100+ кмч ...", - повідомили очевидці.

Як уточнили в поліції, в автобусі перебувало 14 пасажирів.

За попередніми даними, водій автобуса "Неоплан" не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем МАЗ. На місці працює слідчо-оперативна група, працівники слідчого управління поліції Київської області, медики.

Водія автобуса затримали. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Оновлення 13.00. На сторінці проекту "Дизель шоу" в  Facebook уточнили, що через ДТП під Києвом госпіталізували двох акторів.

"Марина Поплавська сьогодні загинула в результаті ДТП дорогою зі Львова до Києва. Яна Глущенка і Єгора Крутоголова госпіталізовано без загроз для життя. Решта акторів доставлені до Києва, їх здоров'ю нічого не загрожує", - повідомили в "Дизель шоу".

Нагадаємо, вчора в Києві автобус насмерть переїхав чоловіка, що лежав на дорозі після бійки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram