ГоловнаСуспільствоПодії

Студент, який вижив під час теракту в Керчі, стверджує, що стрільців було двоє

На території корпусу нібито знайшли кілька розтяжок.

Студент, який вижив під час теракту в Керчі, стверджує, що стрільців було двоє
Фото: kerch.fm

Студент, який вижив під час теракту в Керчі, стверджує, що стрільців двоє. Один стріляв по натовпу, а інший "зачищав" кабінети.

Розповідь очевидця опублікував Telegram-канал Mash, повідомляє УНІАН.

"Зайшов у політех, і пролунав гучний звук, і вибух був. Мене від ударної хвилі викинуло, від чого я і отримав контузію. Усі кинулися у внутрішнє подвір'я, тому що в будівлі були постріли з другого поверху по внутрішньому. По всіх студентах відкрили вогонь, один відкривав вогонь по студентах, а другий, було чутно, заходив в усі кабінети, де були заступник директора і інші, і відкривав стрілянину", - розповідає потерпілий.

Також студент заявив, що на території корпусу знайшли кілька розтяжок.

Однак ця інформація поки що не підтверджується слідчими, оскільки відомо про маршрут Рослякова, а на записах камер він один.

Нагадаємо, вчора близько полудня студент Росляков прийшов у політехнічний коледж Керчі з двома рюкзаками і помповою рушницею. На вході спрацювала рамка металошукача, жінка-сторож встигла натиснути кнопку виклику охорони. Росляков відкрив стрілянину і влаштував вибух, після чого наклав на себе руки. У Криму оголошено триденну жалобу.

За останніми даними, число загиблих зросло до 21.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram