ГоловнаСуспільствоПодії

На дорозі "Херсон-Феодосія-Керч" невідомі обстріляли автомобіль (оновлено)

Поранено двох чоловіків.

На дорозі "Херсон-Феодосія-Керч" невідомі обстріляли автомобіль (оновлено)

У середу ввечері на дорозі в Херсонській області невідомі обстріляли легковий автомобіль.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"На автодорозі Херсон-Феодосія-Керч невідомі особи, які перебували в автомобілі, обстріляли з невстановленої зброї інший легковий автомобіль. У результаті двоє чоловіків з пораненнями були госпіталізовані в медичний заклад у Херсоні", - йдеться в повідомленні.

Зловмисники втекли в невідомому напрямку. На території області введено оперативний план "Сирена".

Відкрито кримінальне провадження за статтею "замах на умисне вбивство двох або більше осіб".

Оновлення 10:57. Депутат Верховної Ради Юрій Одарченко (фракція "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина") повідомив у Фейсбуці, що його помічника-консультанта Андрія Федоренка госпіталізували після обстрілу автомобіля.

"Вчора (10 жовтня) ввечері невідомі розстріляли авто власника фірм "ПСП "Ушба" і ТОВ "Славута-Південь", мого помічника на громадських засадах Андрія Федоренка. Зараз він з пораненнями перебуває в лікарні. Андрія Васильовича знають на Херсонщині як активного борця проти рейдерства", - написав він.

Оновлення 14:05. На сайті Всеукраїнської аграрної ради (його членом є ТОВ "Славута Південь") подано коментар Федоренка.

"Автомобіль Land Cruiser на великій швидкості врізався в нашу машину. Коли ми зупинилися, по нас відкрили вогонь з автомата Калашникова. Водія поранили в ногу, я був поранений у спину. В автомобілі залишилося 14 дірок. Лікарі сказали, що я дивом залишився живим", - заявив бізнесмен.

Він упевнений, що це пов'язано зі спробою забрати його бізнес.

У грудні 2017 року Федоренка нібито намагалися викрасти з метою фізичного усунення, але тоді він зміг утекти.

"Мене попереджали, що для мене все закінчиться погано і проти мене готується серйозна акція. Сьогодні вона була втілена в життя", - заявив Федоренко.

Нагадаємо, в Харкові в середу ввечері на виході зі спортивного клубу "Yod" невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї по чоловікові.

У вихідні в Києві чоловік відкрив стрілянину в кафе і поранив двох охоронців. Пізніше виявилося, що він є майором Збройних Сил України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram