ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві обстріляли квартиру прес-секретаря Омеляна

"20-й поверх будинку. Ніхто не постраждав".

Прес-секретар міністра інфраструктури Володимира Омеляна Марина Томко заявила, що увечері 9 жовтня її квартиру обстріляли.

"Вчора ввечері близько 22:30 в балконне вікно моєї квартири було здійснено постріл. 20-й поверх будинку. Ніхто не постраждав. Пробито зовнішнє скло склопакета, внутрішнє ціле", - написала Томко в фейсбуці.

За її словами, на місце події майже відразу прибула поліція і слідчі. Розслідуванням справи займаються правоохоронні органи.

"Не хочу пов'язувати цей випадок з професійною діяльністю. Але навіть якщо це хуліганство, це повинно встановити слідство", - написала прес-секретар.

Томко зазначила, що виносить цю ситуацію в публічну площину для того, щоб захистити себе і свою сім'ю "від можливих подальших дій хуліганського або не хуліганського характеру".

Нагадаємо, 13 вересня детективи Національного антикорупційного бюро повідомили Омеляну про підозру у незаконному збагаченні і декларуванні недостовірної інформації.

Міністр заявив, що буде доводити свою невинність в суді. Омелян повідомив, що на нього чинився тиск з боку керівництва НАБУ і йому відомо про факти співпраці керівництва НАБУ з українськими політиками.

14 вересня Солом'янський райсуд відпустив Омеляна на поруки, але зобов'язав здати закордонний паспорт. У той же час НАБУ надало дозвіл міністру виїжджати в закордонні відрядження.

19 вересня стало відомо, що Солом'янський райсуд заарештував майно Омеляна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram