ГоловнаСуспільствоЖиття

В одеському готелі поліція затримала 25 озброєних чоловіків

З ними провели профілактичну бесіду.

В одеському готелі поліція затримала 25 озброєних чоловіків
Фото: Пресс-служба полиции

В одному з готелів Одеси поліцейські затримали 25 озброєних чоловіків.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник управління превентивної діяльності Нацполіції області Іван Іщенко.

"Менш ніж півгодини знадобилося правоохоронцям, щоб перевірити інформацію про 25 озброєних чоловіків, які оселилися в одному з готелів Одеси. Реакція правоохоронців була миттєвою. Особи всіх "гостей" Південної Пальміри встановлено. Зараз поліцейські встановлюють мету, з якою озброєні чоловіки прибули до нашого міста" , - повідомив Іщенко.

Радник начальника обласного головкому поліції Руслан Форостяк уточнив телеканалу "112 Україна", що на цей момент усіх затриманих "повернули назад, додому".

До цього у відділенні з ними провели профілактичну бесіду, перевірили анкетні дані, вилучили мисливську вогнепальну та травматичну зброю, а також передали дані про порушення правил зберігання зброї з метою анулювання дозволів на неї.

Нагадаємо, з 25 вересня в Одеській області посилили заходи безпеки після нападів на активістів

22 вересня в Одесі стріляли в громадського активіста, голову міської організації партії "Сила Людей" Олега Михайлика. Раніше, 2 серпня, в Одесі водій вантажівки ГАЗ скоїв навмисне зіткнення з автомобілем Toyota, в якому перебували лідери одеської організації Народного Руху України Михайло Кузаконь і Григорій Козьма.

У травні в Одесі напали на правого активіста Сергія Стерненка - він убив одного з нападників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram