ГоловнаСуспільствоОсвіта

Юрій Голик: Ми будуємо найкращі дитячі садки України

"Це інноваційні споруди з яскравим сучасним дизайном".

Юрій Голик: Ми будуємо найкращі дитячі садки України
Юрий Голик

Радник губернатора Дніпропетровської області Юрій Голик повідомив про завершення найближчим часом будівництва перших двох дитячих садків з семи, які будує з нуля Дніпропетровська ОДА.

Два дошкільні заклади будуються в селах Обухівка і Підгороднє.

За проектом дошкільні установи будуть нагадувати стільники, а дитячий садочок в Обухівці побудований в стилі шведської архітектури.

Фото: Дитячий садочок за проектом «Стільники» у Підгородньому

Фото: Внутрішній дворик садка з підлогою з підігрівом.

Фото: Побудований з нуля за рік дитячий садочок в Обухівці

За словами Голика, в кожному з таких дитячих садків будуть власні альтернативні котельні, сонячні батареї на дахах, вікна до підлоги, підлоги з підігрівом, тераси.

«Це найкращі дитячі садочки країни. Ніколи раніше такі садки держава не будувала. Президент України Петро Порошенко поставив чітке завдання - створити сучасний освітній простір для дітей. Кожен з нових дитсадків розрахований на 115 дітей. Це інноваційні споруди з яскравим сучасним дизайном, створені з використанням енергоефективних технологій», - сказав Голик.

Всього за три з половиною роки Дніпропетровська ОДА відкрила 48 дитячих садків, створивши більше 3000 місць для дітей. Ще 7 дошкільних установ будуються в даний час.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram