ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний поліцейський насмерть збив двох підлітків у Львівській області

Автомобіль співробітника поліції наїхав на скутер.

Через ДТП у Львівській області за участю нетверезого працівника поліції загинули водій скутера і його пасажир. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Фото: facebook/toribal

"Дорожньо-транспортна пригода сталося 28 серпня о 23:50 у селі Жарків Бродівського району Львівської області. Попередньо встановлено, що на сільській дорозі сталося зіткнення автомобіля "Рено Трафік" і скутера. У результаті ДТП на місці події загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир - жителі Бродівського району. За кермом автомобіля поза службою перебував працівник одного з підрозділів поліції Львівщини. За результатами медичного огляду встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння", - повідомили в Нацполіції.

За фактом ДТП порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, вчора Апеляційний суд Харківської області пом'якшив вирок 18-річному Тиграну Енгібаряну, який 16 січня збив насмерть на пішохідному переході 17-річного підлітка й утік з місця події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram