ГоловнаСуспільствоЖиття

Під час параду істотних правопорушень у Києві не було, - поліція

Перша частина святкових заходів минула спокійно.

Під час параду істотних правопорушень у Києві не було, - поліція
Фото: Макс Требухов

Під час проведення параду до Дня Незалежності України істотних порушень правопорядку зафіксовано не було. Про це повідомила прес-служба поліції Києва, пише УНН.

"Під час проведення параду до Дня Незалежності України істотних порушень правопорядку зафіксовано не було, заборонених предметів не знайдено", - повідомили в поліції.

Сьогодні в столиці несуть службу 6000 правоохоронців, які забезпечують правопорядок із самого ранку й до завершення всіх святкових заходів.  

Після параду святкові заходи триватимуть: "Забіг у вишиванках" на Русанівській набережній, вітрильна регата - на 6-му причалі річкового вокзалу, фестиваль вуличної їжі на вул. Мазепи, ярмарок на Контрактовій площі та свято мистецтв на Андріївському узвозі. Святкові заходи також будуть у парках культури і відпочинку "Перемога", Парку партизанської слави, "Гідропарку".

О 20:00 на НСК "Олімпійський" відбудеться платний концерт групи "Океан Ельзи".

До 26 серпня на Михайлівській площі буде виставка сучасних зразків озброєння, військової техніки та інших матеріально-технічних засобів, а до 24 вересня на Майдані Незалежності - виставка "100 років боротьби за незалежність".     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram