ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області жінка втекла в ліс з тяжкохворим немовлям

2-місячний хлопчик помер у лікарні від запалення легенів.

В Одеській області жінка втекла в ліс з тяжкохворим немовлям
Фото: epochtimes.ru

В Одеській області жінка втекла з дому з тяжкохворим двомісячним сином, щоб не віддавати дитину лікарям. Про це повідомляє прес-служба регіональної поліції.

Про втечу 36-річної мешканки одного зі сіл Подільського району правоохоронцям розповіла місцева фельдшер. Від родичів жінки поліція дізналася, що немовля хворе, а мати не хотіла звертатися в лікарню, оскільки боялася, що в неї відберуть дитину.

Родичі самі викликали медиків, але жінка з дитиною втекла і ховалася всю ніч у лісі.

Поліцейські разом з місцевими жителями обійшли всі порожні будинки, перевірили можливі місця перебування зниклої жінки. Вранці її знайшли і відразу доставили в лікарню. Дитина була в тяжкому стані і через деякий час померла. За висновком експертизи, причиною смерті стало запалення легенів.

За фактом смерті дитини було відкрито кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Жінці оголошено про підозру, їй загрожує обмеження волі на термін від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Нагадаємо, на початку серпня в Одеській області потонув 10-річний хлопчик, який поплив у море на саморобному плоту з пластикових пляшок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram