ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові протягом години випало 28% місячної норми опадів

Рятувальники на руках виносили пасажирів з підтоплених маршруток.

У результаті сильної зливи у Львові затопило десятки вулиць. За годину в місті випало 28% місячної норми опадів, повідомляє ZAXID.NET.

До ліквідації наслідків залучили всі служби, в тому числі і рятувальників. Вони на руках переносили пасажирів маршруток на сухі ділянки.

Зокрема, біля ринку «Привокзальний» рятувальники на руках виносили пасажирів з підтоплених транспортних засобів. Загалом таким чином вдалося врятувати 77 осіб. Також підрозділи ДержНС відбуксирували 9 маршруток і 12 легкових автомобілів.

У Львівському регіональному центрі з гідрометеорології повідомили, що 17 серпня у Львові випало 21,3 мм опадів - 28% від місячної норми, яка в серпні становить 76 мм. У Гідрометцентрі додали, що найбільше опадів у Львівській області станом на 21:00 випало в Дрогобичі - 36 мм.

Після зливи львівський електротранспорт не курсував взагалі. Однак станом на 21:30 рух трамваїв і тролейбусів відновили.

Нагадаємо, в ніч на 16 серпня в Києві пройшла гроза з сильною зливою і градом. В результаті затопило низку вулиць і підземні переходи під ними, були повалені десятки дерев, а в рух деяких маршрутів наземного пасажирського транспорту були внесені корективи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram