ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві судитимуть учасників озброєної банди грабіжників, які заволоділи 14 млн гривень

П'ятеро підозрюваних 2017 року вчинили три розбійні напади на мешканців столиці.

У Києві судитимуть учасників озброєної банди грабіжників, які заволоділи 14 млн гривень
Фото: facebook.com / Андрей Крищенко

Прокуратура Києва передала до суду звинувачення проти п'ятьох учасників озброєної банди, громадян Грузії, які під час розбійного нападу заволоділи коштами громадян на суму понад 14 млн гривень.

Про це повідомляє столична прокуратура у Фейсбуці.

Зазначається, що п'ятеро підозрюваних протягом 2017 року вчинили три розбійні напади на жителів столиці, заволодівши 14 млн гривень.

11 липня минулого року зазначені особи, перебуваючи на перехресті вулиць Набережно-Корчуватська і проспекту Науки в м. Києві, вчинили збройний напад на киянина і відібрали в нього понад 8 млн гривень.

13 жовтня 2017 року на вул. Дмитра Луценка підозрювані зі зброєю напали на підприємця, який хотів обміняти валюту, і вихопили у нього сумку зі 150 тис. доларів. Після цього, 14 листопада 2017 року, біля входу в автосалон на вул. Степана Бандери зловмисники підстерегли чоловіка й жінку, які збиралися купувати автомобіль, і з застосуванням погроз і фізичного насильства відібрали у них сумку з 3,5 млн гривень.

14 листопада зловмисників вдалося затримати "по гарячих слідах" на території Деснянського району столиці. Під час обшуку у них вилучили вогнепальну зброю і боєприпаси, велика кількість державних номерних знаків, знаряддя для розбиття скла, рукавички, балаклави, биту, мобільні телефони та сім-карти, а також інші речові докази.

 

Обвинувальний акт у зазначеному кримінальному провадженні спрямований в Оболонський райсуд міста Києва для розгляду по суті. Також за клопотанням прокуратури 13 серпня обвинуваченим був продовжений термін утримання під вартою ще на 60 днів.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі невідомі на Mitsubishi з номерами" ВЕСІЛЛЯ" відібрали в інкасаторів півмільйона гривень.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram