ГоловнаСуспільствоПодії

Пожежу в Інженерно-архітектурній академії Харкова загасили (оновлено)

Боротьба з вогнем зайняла майже 16 годин.

Пожежу підвищеного рівня складності намагаються зараз загасити харківські рятувальники. Сьогодні близько третьої години дня виникло займання в двоповерховій будівлі Української інженерно-педагогічної академії по вул. Університетській у центрі Харкова.

Фото: dozor.kharkov.ua
За адресою виїхали 9 відділень ДСНС з автоцистернами, автодрабинами й іншою спецтехнікою. Вогнем охоплені конструкції горища, перекриття та дах двоповерхової будівлі. Площа пожежі становить близько 500 кв. м, повідомляє прес-служба ДСНС.

Дим від пожежі видно далеко від центру міста.

Фото: objectiv.tv

Інформації про постраждалих на цей момент немає.

Оновлення 19.10. Відео пожежі зняли з безпілотного пристрою:

Станом на 19.00 пожежу локалізовано на площі близько 1300 кв. метрів. З перекриттів і даху вогонь добрався до деяких внутрішніх приміщень будівлі. До гасіння пожежі залучено 96 рятувальників.

Оновлення 3 серпня. Рятувальникам вдалося загасити пожежу в будівлі щойно вранці 3 серпня. Як повідомляє прес-служба ДСНС, пожежа закінчилася тільки о 7 годині ранку. Вогонь пошкодив 800 кв. м. покрівлі і 500 кв. м перекриттів. На щастя, обійшлося без жертв. У боротьбі з вогнем брали участь 116 пожежників і 23 одиниці техніки.

Нагадаємо, раніше сьогодні в Коблевській курортній зоні через вибух газового балона згоріло 400 кв. м торгових рядів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram