ГоловнаСуспільствоПодії

На Подолі вночі дотла згорів недіючий дебаркадер

Пожежники гасили вогонь більше години.

У Києві сьогодні вночі згорів недіючий дебаркадер. Як повідомляє прес-центр ДСНС, пожежа сталася близько другої ночі на вул. Верхній Вал, 72, у Подільському районі столиці.

До місця події негайно прибули пожежно-рятувальні підрозділи. У 2-поверховому недіючому дерев'яному дебаркадері, розміром 20х10 м, виникла пожежа на площі 200 кв. м. Вогонь вдалося локалізувати о 2:36 і ліквідувати о 3:27.

У результаті пожежі платформа згоріла повністю. Постраждалих і загиблих немає.

Фото: dsns.gov.ua

До гасіння були залучені 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 19 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України в м. Києві.

Причину виникнення пожежі встановлюють.

За даними видання Інформатор, на місці пожежі поліцейські затримали компанію молодих хлопців, які могли скоїти ненавмисний підпал. З'ясувалося, що двоє хлопців і дівчина були на баржі за деякий час до початку пожежі. Молоді люди розповіли, що просто відпочивали там, не курили і ніякого підпалу не скоювали. Також вони зізналися, що вживали алкоголь.

Один з очевидців припустив, що баржу могли підпалити через розбірки з бізнесом. Повідомляють, що орендар уже понад три роки не платить оренду, що і могло спонукати власника території вчинити підпал баржі.

Нагадаємо, напередодні ввечері через сильну зливу, що затопила вулиці, ДСНС відкачала з підземних переходів понад 3,4 тис. кубометрів води.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram