ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА опублікувала схему об'їзду перекритої шляхопроводу на Подолі

Комунальний транспорт відновив рух в повному обсязі.

Шляхопровід на перетині вул. Кирилівської та вул. Олени Теліги в Києві повністю закрито для руху. Причиною стало розмиття опор під час сильної негоди. Відповідне рішення прийнято під час виїзної комісії Київської міської державної адміністрації, повідомляє прес-служба мерії.

Очікується, що рух відновлять сьогодні в другій половині дня. Доти рух транспорту організовано за схемою:   

  • в напрямку ст. м. «Шулявська»: вул. Богатирська - вул. Лугова - вул. Я. Івашкевича - вул. Вишгородська - вул. Сирецька - вул. Ольжича - далі по вулиці О. Теліги;    
  • в напрямку ст. м. «Почайна»: вул. Ольжича - вул. Сирецька - вул. С. Скляренка - далі по проспекту С. Бандери.

Фото: kievcity.gov.ua

Столичних водіїв просять врахувати цю інформацію, плануючи маршрут, й обирати альтернативні шляхи проїзду.

Також у КМДА повідомили, що трамвайні і тролейбусні маршрути знову курсують за встановленим графіком на маршрутах, що проходять вул. Щусєва, вул. Грекова, вул. Святошинською, вул. Індустріальною, просп. Перемоги, вул. Автозаводською, в районі ст. м. «Шулявська» і ст. м. «Берестейська», а також на Борщагівській лінії швидкісного трамвая - вул. Борщагівська, вул. Жилянська і вул. Старовокзальна.

Нагадаємо, вчора, 25 липня, через сильну зливу підтопило кілька ключових вулиць на правому березі Києва, через що утворилися корки, зупинився рух наземного транспорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram