ГоловнаСуспільствоЖиття

Шевченківський суд продовжив арешт Росошанського до 8 липня

Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської перебуває в СІЗО з 9 січня.

Шевченківський суд продовжив арешт Росошанського до 8 липня
Фото: Сергей Нужненко

Шевченківський райсуд Києва продовжив утримання під вартою для Юрія Росошанського, підозрюваного в убивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба суду у Фейсбуці.

"За результатами розгляду клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою щодо Росошанського Ю.В. - підозрюваного за ч.1 ст. 115 КК України, слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва задоволено вказане клопотання - запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без визначення розміру застави продовжено до 8 липня 2018 включно", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Росошанського і оголосили йому підозру в убивстві. Імовірним мотивом злочину стало те, що Ноздровська вела справу про ДТП за участю Дмитра Росошанського, який збив насмерть сестру правозахисниці. Вишгородський районний суд Київської області 9 січня взяв Росошанського під варту на 60 діб, 27 квітня 2018 Шевченківський райсуд Києва продовжив арешт Росошанського до 25 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram