ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернопільській області уболівальник побив футболіста під час матчу, але отримав відсіч від інших гравців

Фаната госпіталізували з численними травмами.

У Тернопільській області уболівальник побив футболіста під час матчу, але отримав відсіч від інших гравців
Архивное фото
Фото: pbs.org

У Тернопільській області вболівальник сільської футбольної команди під час гри побив гравця, але отримав відсіч від інших членів команди і сам потрапив до лікарні.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"На території футбольного стадіону сталася бійка за участю одного з фанатів і футболістів. У результаті конфлікту місцевий житель 1990 року народження госпіталізований з численними травмами", - йдеться в повідомленні.

Матч проходив між командами сіл Новосілка і Хоросткова.

"Одному з фанатів не сподобалася манера гри гравця. 28-річний хлопець вибіг на поле і вирішив провчити футболіста. Спочатку почав смикати, а потім - ударив. За товариша відразу вступилися інші гравці з команди. У результаті футбольний матч зупинили через порушення громадського спокою і порядку. Всі бешкетники написали заяви в поліцію, одного госпіталізовано в медустанову", - відзначили в поліції.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 (хуліганство) через грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб.

Нагадаємо, в лютому через напад на поліцейських в Одесі затримали чотирьох уболівальників ФК "Карпати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram