ГоловнаСуспільствоЖиття

Гармонія смаку і користі: м'ясо кролика має бути в раціоні

Гармонія смаку і користі: м'ясо кролика має бути в раціоні

Хто з нас не любить смачно поїсти? Навіть ті, хто сьогодні є прихильниками дієтичного харчування, аж ніяк не відмовляють собі в гастрономічних новаціях. Звичайно, від жирного, смаженого в олії шматка свинини краще все-таки відмовитися. Тим паче, що така страва нікому не піде на користь. Але є не менш смачна, а ще й корисна альтернатива, яка порадує всіх - м'ясо кролика. Це унікальний продукт, який просто зобов'язаний бути на вашому столі! І якщо «на смак і колір товаришів немає», то м'яса кролика це точно не стосується.

Безпрограшна страва і в будні, і у свята

Ви коли-небудь стикалися з такою проблемою, як складання меню для свята? Особливо, якщо гості всі «різнокаліберні»: маленька дитина, любитель багато поїсти, спортсмен, хворий на виразку шлунку і подружка, схиблена на своїй фігурі? І як тут догодити головною стравою всім? Відварити шматок курячого філе, від якого половина гостей точно не буде в захваті? Або запекти качечку, яка вочевидь позначиться на здоров'ї друга з виразкою і сантиметрах подружки, яка «вічно худне». Насправді є варіант, який підійде всім – це м'ясо кролика від магазину "М'ясний Рай". І таке м'ясо припаде до смаку всім, тому що воно:

· гіпоалергенне і підходить навіть найменшим гурманам;

· ідеально вписується в низькокалорійну дієту;

· містить білок, який просто незамінний у харчуванні спортсменів;

· є джерелом всіляких вітамінів і мікроелементів.

Чи варто говорити про неповторні смакові якості кролика? Всього кілька невеликих хитрощів у приготуванні, і на вашому столі буде ніжна, соковита, ароматна і корисна страва, яке викличе справжній фурор. Один із секретів вашого кулінарного успіху - це підготовка. Перш ніж приступити до приготування, м'ясо кролика рекомендують вимочити. Так м'ясо стане ще ніжнішим і швидше приготується.

Однак, якщо до вас потрапить тушка, яка вже не один раз побувала в морозилці, або кролик, який «дожив до старості», то ніяке вимочування не допоможе. Тому перше, що гарантує вам неперевершений смак і аромат, - це якість тушки. Власне, м'ясо кролика має бути молодим, не замороженим, а охолодженим, і, звісно ж, свіжим. Саме таку тушку ви завжди зможете придбати в магазині "М'ясний Рай". Уся м'ясна продукція в магазині відрізняється високою якістю, екопродукт, адже тварини вирощені на натуральних кормах у фермерських умовах. Якщо ви любите балувати свою родину не тільки кролятиною, а й іншими м'ясними стравами, то завжди можете купити м'ясо тут https://myasnuyray.com.ua. У магазині "М'ясний Рай" представлений найрізноманітніший асортимент, від якого буде в захопленні навіть справжній гурман:

· ніжна і соковита телятина;

· добірна баранина;

· м'ясо птахів (курка, качка, індичка);

· найкорисніші субпродукти.

Крім того, якщо у вас немає часу, то ви завжди можете придбати биточки, люля, котлетки і навіть пельмені, зліплені вручну. Високоякісні та смачні напівфабрикати, які залишилося тільки приготувати. "М'ясний Рай" завжди прийде на допомогу господиням, щоб вони могли тішити своїх рідних і близьких смачними і корисними стравами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram