ГоловнаСуспільствоПодії

5 людей постраждали в ДТП на Позняках у Києві

Один з водіїв їздив за тимчасовими правами, оскільки раніше його впіймали п'яним за кермом.

5 людей постраждали в ДТП на Позняках у Києві

У ніч на неділю, 10 червня, на Позняках в Києві у ДТП постраждали п'ятеро осіб, четверо з яких були госпіталізовані, повідомляє dtp.kiev.ua у Фейсбук.

"У ніч на 10 червня в Києві на перетині вулиці Здолбунівської та Григоренка сталася ДТП. Зіткнулися Renault Logan і Chevrolet Aveo. Аварія трапилася близько 03:30", - йдеться у повідомленні.

За словами співробітників патрульної поліції, Renault їхав по Григоренка з боку проспекту Бажана, а Chevrolet рухався по Здолбунівській з боку вулиці Ревуцького. На перетині вулиці Здолбунівської та Григоренка автомобілі зіткнулися. Обидві машини отримали серйозні пошкодження. Від удару Renault вилетів на тротуар.

"В результаті аварії четверо людей госпіталізовано. Всі вони їхали у Logan. Також по допомогу до медиків зверталася дівчина-пасажир Aveo, проте госпіталізація не знадобилася", - йдеться у повідомленні.

Водночас з'ясувалося, що водій Chevrolet їздив за тимчасовими правами, оскільки раніше його впіймали п'яним за кермом. Водіїв скерували на алкогольну експертизу.

На місці працювали патрульна поліція, п'ять бригад медиків та слідчо-оперативна група. Подробиці події з'ясовують.

Нагадаємо, вчора під Києвом зіткнулися поштова вантажівка, маршрутка і тягач.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram