ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Літак з українськими дітьми, які постраждали в ДТП, приземлився у Сумах (оновлено)

Трьох юних футболістів забрали додому.

Україна відправила літак у Білорусь, щоб забрати трьох дітей із футбольної команди, які постраждали в результаті ДТП 13 травня на трасі "Кам'янець-Шерешево-Свислоч".

"Наш літак вилетів до Білорусі по юних українських футболістів, які потрапили в ДТП більш ніж два тижні тому. За годину трьох дітей заберуть додому", - повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман у Twitter.

Нагадаємо, група дітей поверталася з Польщі через Білорусь у Сумську область. Близько 07:00 13 травня на 54 км автодороги Р-98 "Кам'янець-Шерешево-Свислоч", поблизу с. Мартинюки, сталася ДТП, у результаті якої загинув хлопчик 2005 року народження з міста Суми. Ще шестеро дітей отримали травми різного ступеня тяжкості. Стан потерпілих не дозволяв транспортувати їх додому.

Оновлення. Аy-26 Держслужби з надзвичайних ситуацій приземлився в Сумах. В аеропорту Андрія, Артема і Платона зустріли співробітники Служби порятунку, міграційної та прикордонної служби, патрульної поліції, а також медики. Рятувальники допомогли транспортувати дітей у медичні автомобілі, а потім супроводжували карети "швидкої" в Сумську обласну дитячу клінічну лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram