ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала п'ятьох підлітків, які жбурляли каміння в автомобілі на трасі Київ-Одеса

Порушено кримінальну справу за статтею "хуліганство".

Поліція затримала п'ятьох підлітків, які жбурляли каміння в автомобілі на трасі Київ-Одеса
Фото: facebook.com/pol.kievregion

У Київській області поліція затримала п'ятьох підлітків, які жбурляли каміння в автомобілі на трасі Київ-Одеса в районі міста Біла Церква.

Про це повідомила прес-служба поліції Київської області в Фейсбуці.

"У лобове скло автомобіля, в якому їхала сім’я з двома дітьми, потрапило каміння. Воно пролетіло крізь весь салон та вилетіло у заднє скло. Малолітні, які перебували під час руху в автокріслах на задньому сидінні, чудом не постраждали", - повідомили правоохоронці.

Про інцидент водій заявив у поліцію. Як з'ясувалося, цей випадок не був єдиним. Інші власники пошкоджених автомобілів також скаржилися, що така зухвала забава може коштувати життя і стати причиною аварії. Вони розповіли, що пошкодження машин в основному відбувалися в нічний час на одній і тій самій ділянці дороги.

Поліцейські вирішили перевірити отриману інформацію і незабаром затримали зловмисників на гарячому. Ними виявилися п'ятеро неповнолітніх хлопців віком від 13 до 16 років, усі - жителі села Шкарівка Білоцерківського району.

"Виявляється, неповнолітніх потягнуло на пригоди, і вони вирішили побавитися, кидаючи каміння в автомобілі, які рухалися трасою", - розповіли в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Поліція з'ясовує реальну кількість постраждалих. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше в гуртожитку білоцерківського коледжу розпорошили перцевий газ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram