ГоловнаСуспільствоЖиття

Тури в Єгипет

Тури до Єгипту пропонують найкращі українські туроператори. Придбати вигідну путівку за прийнятною вартістю цілком реально. Курорти Єгипту підходять для сімейного пляжного відпочинку. Тут розташоване Червоне море - одне з найкрасивіших у світі. Чисті піщані пляжі та коралові рифи з незліченними морськими мешканцями - головна визначна пам'ятка Єгипту. У місцевих готелях іноземці проживають за зручною системою "все включено". Туристичний сезон триває цілий рік.

Найспекотнішим місяцем для відпочинку в Єгипті вважається серпень. У цей час не рекомендують відпочивати з маленькими дітьми. Популярні курорти серед українців для сімейного та молодіжного відпочинку - Хургада і Шарм-ель-Шейх. Це відмінна можливість провести відпустку на березі Червоного моря в одному з найкращих готелів. Один із нових напрямків для відпочинку - Марса Алам. Це відносно молодий курорт з найкращими пляжами, кораловими рифами і відмінними місцями для захоплюючого дайвінгу. Вибираючи готель для проживання в Єгипті зверніть увагу на рік спорудження будівлі та відгуки інших відпочивальників. Інфраструктура і система харчування в різних готелях може сильно відрізнятися.

Гарячі тури в Єгипет

Гарячі тури в Єгипет на сайті Farvater.travel підійдуть для туристів, які хочуть бюджетно відпочити, не знижуючи при цьому якість відпочинку. Забронювати гарячий тур можна онлайн - не виходячи з дому. Бюджетні путівки в Єгипет зазвичай пропонують у низький сезон - з січня по березень. У цей період температура води в Червоному морі коливається в межах від 20°C до 27°C. Якщо пощастить з погодою - купатися можна цілком комфортно. Для відпустки в цей час ідеально підходять затишні бухти Шарм-ель-Шейха, надійно захищені від холодних вітрів Синайськими горами. Також можна відправитися в Табу - цей популярний курорт розташований на кордоні Єгипту з Ізраїлем біля Ейлатської затоки.

Вибирайте гарячі тури в Єгипет з розумом і реально розраховуйте свої сили. Акційні путівки підійдуть легким на підйом мандрівникам, які можуть легко зібратися у відпустку за 1-2 дні. Відпочинок за гарячим туром - не найкращий варіант для сімейної поїздки.

Тури до Єгипту з Одеси 

Прямі тури в Єгипет з Одеси дуже зручні для одеситів і гостей міста. Авіапереліт Одеса-Єгипет триває 3,5 години. Українські туристи прибувають в аеропорт Шарм-ель-Шейха, звідки можна потрапити на один з курортів країни.

Вартість бюджетних турів до Єгипту з проживанням за системою "все включено" і прямим авіаперельотом з Одеси коливається в межах 400-650 євро на тиждень. Спеціальні пропозиції від перевірених туроператорів допоможуть туристові заощадити до 30% від початкової вартості путівки. Це може бути раннє бронювання або вибір гарячого туру в Єгипет.

Farvater.travel

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram