ГоловнаСуспільствоПодії

У стрілянині на автостоянці в Києві поранено співробітника СБУ

За даними нардепа Мосійчука, учасниками конфлікту були кавказці.

У

Дарницькому районі Києва на автостоянці по вул. Вишняківській стався конфлікт між невідомими і комісією в складі працівників Державної аудиторської служби, Управління земельних ресурсів, КП "Київпарктранссервіс" і співробітника спецслужби.

Як

повідомляє поліція Києва, комісія приїхала на автостоянку, щоб зробити заміри відведеної під паркомісця ділянки.

"О 13:35 до чергової частини надійшла інформація, що по вул. Вишняківській сталася бійка і пролунав постріл. Встановлено, що за цією адресою розташована автостоянка: сюди приїхала комісія, до складу якої входять працівники Державної аудиторської служби, Управління земельних ресурсів, "Київпарктранссервісу" й оперативник спецслужби. На місці між ними і невідомими почався конфлікт. Крім того, за словами свідків, вони чули звук, схожий на постріл. У результаті інциденту двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. Попередньо, у постраждалих удари різних частин тіла і в одного - поранення в ногу", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці спілкуються зі свідками й очевидцями і з'ясовують усі обставини події.

Своєю чергою народний депутат з фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук у

фейсбуці написав, що в четвер близько 14:30 у Дарницькому районі столиці на парковці по вул. Вишняківській, 1б було поранено працівника СБУ, у зв'язку із чим у Києві введено план "Перехоплення".

"Розшукується автомобіль позашляховик Toyota або Hyundai білого кольору з чорними вставками. В автомобілі, можливо, перебувають 4-5 осіб кавказької зовнішності, озброєння", - написав нардеп.

Джерело в СБУ повідомило Українським Новинам, що поранення отримав співробітник спецслужби.

При цьому джерело в поліції повідомило агентству, що співробітник СБУ був під час події в шортах і з бейсбольною битою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram