ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд продовжив арешт підозрюваного в убивстві правозахисниці Ноздровської

Арешт без застави продовжено до 25 червня 2018 року.

Суд продовжив арешт підозрюваного в убивстві правозахисниці Ноздровської
Юрий Россошанский
Фото: Сергей Нужненко

Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Юрію Россошанському, якого підозрюють у вбивстві юристки Ірини Ноздровської.

Про це повідомила прес-служба суду в Фейсбуці.

"За результатами розгляду клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою стосовно Россошанського Ю. - підозрюваного за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської), слідчий суддя Шевченківського районного суду м. Києва задовольнив вказане клопотання", - йдеться в повідомленні.

Арешт без застави продовжено до 25 червня 2018 року.

Нагадаємо, 1 січня у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло 38-річної Ірини Ноздровської, яка зникла 29 грудня. Експертиза показала, що жінка померла від численних колото-різаних поранень.

Поліція затримала підозрюваного в убивстві Юрія Россошанського - батька Дмитра Россошанського, який два роки тому насмерть збив сестру Ноздровської Світлану. 8 січня йому вручили підозру за ч 1. ст 115 КК (умисне вбивство), а 9 січня відправили в СІЗО на два місяці. На тілі Ноздровської також були виявлені сліди ДНК Россошанського.

Ноздровська впродовж тривалого часу домагалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який також є племінником голови Вишгородського районного суду. У червні 2017 його засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 апеляційний суд відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого прямо погрожував Ірині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram