ГоловнаПолітика

Винуватця ДТП, в якій загинула сестра Ірини Ноздровської, залишили під вартою

У прокуратурі спростували інформацію про те, що Россошанського можуть найближчим часом відпустити.

Винуватця ДТП, в якій загинула сестра Ірини Ноздровської, залишили під вартою
Фото: Макс Требухов

Дмитру Россошанському, обвинуваченому в скоєнні ДТП, в якій загинула сестра убитої правозахисниці Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська, продовжили запобіжний захід.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"За клопотанням прокуратури Київської області обвинуваченому у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, Д. Россошанському продовжено запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі спростували інформацію про те, що Россошанського можуть найближчим часом відпустити.

"Окремі громадяни намагалися ввести в оману суспільство, поширюючи недостовірну інформацію, що нібито Д. Россошанський може вийти на свободу вже 27 березня. Наголошуємо, що прокуратура Київської області діє виключно в рамках закону", - підкреслили у прес-службі.

Нагадаємо, 1 січня у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло 38-річної юристки Ірини Ноздровської, яка зникла 29 грудня.

За фактом умисного вбивства було відкрито кримінальне провадження. У поліції заявили, що за результатами попередньої експертизи, Ноздровська померла від численних колото-різаних поранень.

Ноздровська протягом тривалого часу домагалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який 2015 року збив на смерть її сестру Світлану.

Дмитро Россошанський також є племінником голови Вишгородського районного суду. У червні 2017 року Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 року апеляційний суд скерував справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого, Юрій Россошанський, прямо погрожував Ірині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram