ГоловнаСуспільствоЖиття

На LB.ua стартує проект про головні події української Незалежності

На LB.ua стартує проект "Україна. Хроніки незалежності", приурочений до Дня незалежності, в межах якого ми нагадаємо про найяскравіші і найважливіші події в житті України з моменту затвердження Акта проголошення незалежності в 1991 році.

На LB.ua стартує проект про головні події української Незалежності
Фото: Макс Требухов

У серпні Україна відзначить двадцять сьому річницю Незалежності. Останні роки не принесли українцям великої кількості приводів для радості. Війна, загибель людей, криза в українській економіці, трудова міграція та багато інших тенденцій впливають на настрої людей. Однак надія на краще майбутнє, на те, що країна вистоїть і впорається з усіма нинішніми проблемами, залишається завжди. Сьогодні навряд чи хтось зможе сказати, де опиниться Україна до 30-річчя власної незалежності. Але це залежить від кожного з нас. За неповні 27 років країна пройшла великий і складний шлях, на якому було багато важливих рішень, сильних потрясінь, успіхів і перемог. LB.UA починає публіцистичний проект “УКРАЇНА. ХРОНІКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ”. До 24 серпня ми будемо публікувати відеоролики про ключові події в історії незалежної України, щоб хтось згадав, а хтось і вперше дізнався про важливі віхи на шляху нашої країни.

У День працівників ракетно-космічної галузі України представляємо вашій увазі перший випуск проекту "УКРАЇНА. ХРОНІКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ", присвячений Леонідові Каденюку – першому і поки що єдиному космонавту незалежної України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram