ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція зі стріляниною затримала злочинця в Одесі (оновлено)

Підозрюваний на авто з єврономерами йшов на таран.

У центрі Одеси поліція зі стріляниною затримала злочинця на "Мерседесі", пише місцеве видання "Думская".

Спецоперація проти чоловіка з банди квартирних аферистів відбувалася розі Олександрівського проспекту і вулиці Жуковського. Підозрюваний на авто з єврономерами намагався протаранити поліцейську машину. Його вдалося знешкодити, при цьому в машині затриманого прострелили всі колеса і вибили бокове водійське скло.

За словами очевидців, поліцейські зробили по авто п'ять-сім пострілів, а потім досить жорстко скрутили чоловіка, розбивши йому обличчя.

Оновлення. Поліція Одеської області в фейсбуці пише, що затримувала підозрюваного в скоєнні низки кримінальних злочинів.

"Під час затримання злочинець чинив опір і, намагаючись утекти на автомобілі, зіткнувся зі службовою машиною поліцейських. Для зупинки транспортного засобу зловмисника правоохоронці зробили постріли по його колесах", - повідомляють у фейсбуці облуправління Нацполіції.

Нагадаємо, 19 січня в Приморському районі Одеси поліцейські застрелили чоловіка, який поранив трьох правоохоронців і таксиста. Один із поранених поліцейських пізніше помер.

Як з'ясувалося, вбитий чоловік - відомий одеський проросійський діяч Валентин Дорошенко. Він називав себе "членом партії Сталіна", в 2010-му році пробував балотуватися в мери Одеси, а роком раніше навіть викликав тодішнього міського голову Едуарда Гурвіца на дуель - приїжджав до муніципалітету на коні з мечем у руці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram