ГоловнаСуспільствоЖиття

У вівторок у Києві до -4 градусів

У вівторок у Києві до -4 градусів
Фото: Макс Требухов

У вівторок, 6 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9...-11 градусів, удень -2...-4 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -10...-16 градусів, у Волинській і Рівненській областях до -18 градусів, удень -2...-7 градусів.

У Карпатах невеликий сніг, температура вночі -12...-17 градусів, удень -5...-10 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9...-14 градусів, у Сумській і Житомирській областях -12...-18 градусів, удень -1...-8 градусів. У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6...-12 градусів, вдень +1...-6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6...-13 градусів, вдень +1...-5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, вдень з дощем, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, вдень 0...+5 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, удень +1...+6 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram