ГоловнаСуспільствоПодії

Під час аварії вертольота в Кременчуці місцеві жителі не постраждали

Ніхто з людей на борту не вижив.

В аварії вертольота, який упав у мікрорайоні "Молодіжний" у місті Кременчук Полтавської області, загинули чотири члени екіпажу. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Про це повідомив прес-секретар Нацполіції Полтавської області Юрій Сулаєв в ефірі телеканалу Прямий.

"На щастя, ніхто зі сторонніх осіб не постраждав, хоча неподалік розташовані житлові будинки. В результаті падіння сам вертоліт загорівся. На місце прибули патрульні наряди і працівники ДСНС, які миттєво взялися до ліквідації самої пожежі", - зазначив він.

Фото: facebook.com/DronariumUkraine

За словами Сулаєва, пожежа була досить-таки сильною. Також було візуально зауважено, що є обірвані дроти. Спочатку поліцейські і рятувальники думали, що ці дроти, можливо, від лінії електропередач. Тому було прийнято рішення миттєво відключити енергопостачання в цьому мікрорайоні, на цій ділянці, щоб ніхто зі сторонніх осіб не постраждав від ураження електрикою.

Повідомляють, що місце події оточене співробітниками поліції. Щоб не наражати на ризик місцеве населення, тимчасово відключено газопостачання.

"Також встановлено попередньо, що цей вертоліт - це вертоліт Мі-8. У вертольоті, за інформацією, яка зараз є, перебували чотири людини. На жаль, ніхто з цих громадян, які перебували в самому вертольоті, не вижив", - додав Сулаєв.

Фото: facebook.com/DronariumUkraine

За його словами, рятувальники продовжують знижувати температуру самого корпусу вертольота, оскільки він дуже розпечений у результаті пожежі. Також з'ясовують усі деталі про власника і тих осіб, які здійснили виліт.

За попередньою інформацією, це був навчально-тренувальний виліт на цьому вертольоті. Додаткову інформацію, яка з'явиться в процесі проведення подальшого дослідження, в поліції обіцяють озвучити вранці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram